L’Horta ha perdut al Feliu i Codina davant el San Cristóbal per 0 a 2. Els hortencs han creat diverses ocasions per marcar, però no han estat encertats en la rematada final. En canvi, els egarencs en dos córners han marcat els dos gols.

Dos gols a pilota aturada

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als hortencs, ja que encara no s’havia arribat al minut 2 quan el San Cristóbal s’ha avançat en el marcador. A la sortida d’un córner Cristian Gómez ha fet el 0 a 1. La jugada és polèmica, ja que no queda clar del tot si la pilota supera la línia de gol. Els de Nacho Castro han reaccionat amb rapidesa i han aconseguit el control del partit. Gerard Nolla ha estat el primer a provar sort, després Cichero amb la col·laboració del porter ha enviat una pilota al travesser. Tot seguit ha estat Aleix Arenas qui ho ha provat i abans del minut 20 l’àrbitre, Ariño Jiménez, ha anul·lat un gol a Marc Río per fora de joc del davanter hortenc. Els egarencs han esperat la seva oportunitat al contraatac i Rubén ha hagut de salvar un mà a mà contra Tom Diawara. I just abans del descans el San Cistóbal ha fet el segon. A la sortida d’un altre córner Cristian Gómez ha fet el 0 a 2.

L’Horta no pot fer res contra la defensa egarenca

A la represa l’Horta ha tingut la possessió de la pilota, però li ha faltat profunditat per generar perill. Tot i això, les ocasions han anat arribant. La primera l’ha tingut Guillem, que ha rematat alt. Després ha estat Bermúdez qui ha enviat al travesser. El San Cristóbal ha buscat sentenciar el partit al contraatac i Rubén ha evitat el tercer en una jugada de reflexos. Els de Nacho Castro han seguit buscant forats a l’ordenada defensa egarenca, però mai no han acabat de trobar escletxes. De fet, ha estat el San Cristóbal, que encara no havia guanyat cap partit fora de casa en aquesta Lliga, el que ha estat a punt de fer el tercer. Tot i les ocasions el marcador ja no s’ha mogut.