Olga Fokina s’ha proclamat campiona del món en la modalitat de derrapatge de l’Inline Freestyle. La medalla de plata ha estat per Bohdana Hotsko i la de bronze per Anna Kukushkina.

La pista dels derrapatges

A l’Inline Freestyle en la modalitat de derrapatge influeixen l’elecció de les rodes del patí, que poden ser més grans o més petites, i també el tipus de pista que hi ha instal·lada. Aquí en els World Rollers Games de Barcelona els participants tenien una pista de 25 metres per accelerar i després 15 metres de derrapatge per demostrar la seva tècnica i també la seva qualitat.

Tres russes i una ucraïnesa, a la final

Després dels quarts de final i les semifinals, quatre han estat les patinadores que s’han classificat per a la final. Tres de les classificades han estat russes, Anna Kukushkina, Olga Fokina i Alena Efimova, i una ucraïnesa, Bohdana Hotsko. Les semifinals han estat força igualades i la final, també, de fet, s’ha decidit per petits detalls. Al final, la campiona del món ha estat Olga Fokina, la medalla de plata se l’ha penjat l’ucraïnesa Bohdana Hotsko i la de bronze ha estat per Anna Kukushkina.

Mira tota la competició aquí: