Més d’un centenar d‘empreses i empreses emergents que treballen amb tecnologia aplicada en el món de l’esport i l’activitat física han desenvolupat un “hub” de referència internacional en la tecnologia dels esports i esports electrònics que s’anomena Barcelona SportsTech HUB23. Aquest nou ecosistema ha de permetre a Barcelona situar-se com capdavantera del món.

La ciutat amb més empreses d’esports

Barcelona és la ciutat amb més concentració d’empreses d’esports de tot Europa i, a més, té una gran capacitat d’atracció per a les empreses tecnològiques. Tot aquest nou ecosistema permetrà a la ciutat atreure la inversió i el talent de tot el món.

Un “hub” innovador

El nou “hub” té diversos objectius. El principal és atreure més talent i, al mateix temps, finançament per poder portar a terme altres projectes i fer-los créixer, així com compartir experiències entre les empreses que formen part d’aquest ecosistema.

Connectivitat

Un altre dels objectius del Barcelona SportsTech HUB23 és permetre connectar-se amb els altres “hubs” d’arreu del món perquè d’aquesta manera els clubs i esportistes del planeta podran tenir-hi accés i participar de la innovació.