El Sant Andreu renova el cos tècnic

El Sant Andreu ja té definit el cos tècnic de la temporada 2019-20. El club ha decidit renovar la majoria d’integrants i només hi ha una novetat respecte a la temporada passada. La de Juan Ignacio Palazzo, “Juanin”, com a encarregat de material.

El Sant Andreu aposta per la continuïtat

Un cop el Sant Andreu va renovar per a una temporada més l’entrenador Mikel Azparren i el segon tècnic, Xavi Jiménez, es va posar mans a la feina per confeccionar la resta de membres del cos tècnic andreuenc. I la decisió del club va ser la de mantenir i donar continuïtat a l’estructura dels últims anys. La conseqüència, per tant, ha estat que han renovat tots els membres menys un.

  • Daniel de Paco continuarà com a preparador físic
  • Sergi Pujol seguirà com a entrenador de porters
  • Éric Herrero, com a fisioterapeuta
  • Sergi Orozco, com a analista i vistaire
  • Toni Navarro, com a encarregat de material
  • Miquel Jové, com a delegat de camp

Per tant, De Paco complirà la seva segona temporada al club; Pujol i Orozco, la quarta; Herrero, la cinquena, i Jové s’acosta a la trentena.

L’única novetat és la de Juan Ignacio Palazzo, “Juanin”, com a encarregat de material, que substitueix Omar, que ha marxat per motius personals. A més, s’incopora Francesc Vives, fins ara al Juvenil A, com a delegat de l’equip.

El Sant Andreu no ha renovat el fisioterapeuta Aleix Campano, incorporat la temporada passada, perquè Éric Herrero tornarà a assumir les tasques que havia delegat per motius personals.