La selecció espanyola d’hoquei sobre patins en línia ha perdut contra el Canadà per 2 a 1 i, per tant, queda segona del grup C. La primera plaça ha estat per a les canadenques.

El Canadà capgira el marcador

El combinat estatal, amb samarreta blanca, ha sortit molt intens i ràpidament s’ha avançat en el marcador. Abans del minut 5 Lucía Ruiz ha marcat el 0 a 1. Espanya dominava, però el Canadà ha aprofitat una recuperació del disc per establir l’empat. Jaclyn Jarrell ha establert l’1 a 1. Era el primer gol que ha encaixat la selecció espanyola. Les espanyoles han seguit creant perill, però no estaven afortunades en la rematada final, i en canvi el Canadà ha estat molt efectiu i Jarrell ha capgirat el marcador fent el 2 a 1. Fins al descans el combinat estatal ho ha intentat, però no ha pogut empatar.

La selecció espanyola ho intenta, però no pot empatar

A la represa ha continuat la mateixa tònica. Espanya ha posat setge a la porteria canadenca, però el combinat americà s’ha defensat amb ordre. La selecció espanyola ha disposat de diverses ocasions per empatar, però la portera Lasis ha tingut intervencions de mèrit. A les acaballes del partit el Canadà al contraatac hauria pogut marcar el tercer, però el marcador ja no s’ha mogut.

En els quarts de final la selecció espanyola s’enfrontarà amb Finlàndia.