El letó Miks Zvejnieks i l’alemanya Manuela Schmohl s’han proclamats campions del món de la prova d’Alpí d’eslàlom gegant dels World Rollers Games.

L’Alpí en línia és una fusió de l’esquí alpí i el patí en línia. És un esport de risc a causa de les velocitats que s’agafen durant el descens. Això fa que les proteccions que han de portar els participants siguin importants i imprescindibles. De fet, en el circuit del passeig del Migdia dels World Roller Games hi ha una inclinació d’un 20 % de descens, que fa que sigui un traçat ràpid de 280 metres.

Zvejnieks guanya els alemanys

En categoria masculina, el campió del món ha estat Miks Zvejnieks. El letó s’ha penjat la medalla d’or de manera sorprenent, ja que són els patinadors alemanys els grans dominadors d’aquesta disciplina. De fet, en segona i tercera posicions han quedat dos participants d’Alemanya. La medalla de plata ha estat per a Moritz Doms, que aquest dimarts es va proclamar campió del món en la prova de combinada, i la medalla de bronze l’ha guanyada Sven Ortel.

Schmohl, campiona del món

En categoria femenina les alemanyes han estat les grans dominadores d’aquesta prova de l’eslàlom gegant, ja que han ocupat les tres places de podi. Manuela Schmohl ha estat la més ràpida i, per tant, qui s’ha penjat la medalla d’or i s’ha proclamat campiona del món. La segona posició ha estat per a Ann-Krystina Wanzke i la tercera, per a Marina Seitz.

Mira la segona mànega sencera