El Sant Andreu ha estrenat la nova gespa del Narcís Sala amb un empat davant del Llagostera. Els gironins han tingut les millors ocasions a la primera part, però Morales ha estat providencial amb dues aturades. A la segona, els quadribarrats han millorat i al minut 51, Ander Vitoria ha aprofitat una errada del porter Moragón per fer l'un a 0. Al minut 58, ha arribat l'empat del Llagostera. Després d'una jugada embolicada, la pilota ha arribat a Jordi Masó, que dins l'àrea, no ha perdonat. El Sant Andreu ha buscat amb afany la victòria però no han tingut encert i ha vist com volaven els primers punts com a locals. PATXI SALINAS, entrenador de la UE Sant Andreu "Yo creo que hemos hecho un partido muy intenso y fuertes. También es verdad que tiene razón el entrenador. Que ha sido una primera parte para ellos, quizás en ocasiones pero no en juego. Y la segunda ha sido, yo creo que bastante clara, para nosotros." Al final del matx, Morales ha estat homenatjat amb un pastís per commemorar el 200 partits defensant la samarreta del Sant Andreu. El porter té clar que encara n'ha de jugar molts més. JOSÉ MIGUEL MORALES, jugador de la UE Sant Andreu "Vaig signar dos anys de contracte, em queda aquest any i un altre més, i espero que no sigui l'últim. Perquè a dia d'avui, tinc corda. Per dir-ho d'alguna manera, tinc corda i espero que no se m'acabi."

El Sant Andreu ha estrenat la nova gespa del Narcís Sala amb un empat davant del Llagostera. Els gironins han tingut les millors ocasions a la primera part, però Morales ha estat providencial amb dues aturades. A la segona, els quadribarrats han millorat i al minut 51, Ander Vitoria ha aprofitat una errada del porter Moragón per fer l’1 a 0. Al minut 58, ha arribat l’empat del Llagostera. Després d’una jugada embolicada, la pilota ha arribat a Jordi Masó, que dins l’àrea, no ha perdonat. El Sant Andreu ha buscat amb afany la victòria, però no han tingut encert i ha vist com volaven els primers punts com a locals.

1 – UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Azparren, Dídac, Canelada, Ibon, Ton Alcover (Quim Araujo, 71′), Mouriño, Xavi Jiménez, Ander Vitoria (Boris, 82′) i Francis (Josu, 61′).

1 – UE Llagostera: Moragón, Aimar, Masó, Vallho, Lobato (Barnils, 53′), Jordi López, Pitu, Fullana (Nuha, 62′), Tarradellas (Álex Cruz, 46′), Eloy Gila i Salva Chamorro.

Gols: 1-0 Ander Vitoria (52′); 1-1 Masó (58′).