Després d’un any sense disputar-la, el Club Beisbol i Softbol Barcelona s’ha classificat per a la fase final de la Copa del Rei del 2020. Els barcelonins ho faran després de classificar-se quarts a la Lliga 2018-2019.

Partit clau contra el Viladecans

El CBS Barcelona ha arribat a l’última jornada de la Divisió d’Honor de beisbol en la quarta posició a la classificació i un balanç de 15 victòries i 11 derrotes. Per la seva banda, el CBS Viladecans era cinquè amb 14 triomfs i 12 partits perduts.

Per tant, l’equip que sumés dues victòries en l’ultima jornada (es disputen dos partits per jornada) aconseguiria la quarta posició i la classificació per a la pròxima edició de la Copa del Rei.

CBS Viladecans - CBS Barcelona, última jornada Divisió d'honor de beisbol

El primer partit de la jornada va acabar amb victòria del Viladecans per 5 a 3. Un triomf que deixava els del Baix Llobregat i els barcelonins empatats a la classificació. Però la victòria del CBS Barcelona a l’últim partit per vuit curses a 10 ha acabat donant la quarta plaça al conjunt entrenat per José Luis Riera.

Retorn a la Copa

L’any passat, el CBS Barcelona va acabar en la sisena posició i, per tant, va quedar fora de les places que donaven accés a la Copa del Rei. En l’edició del 2018, el CBS va classificar-s’hi, però va perdre a les semifinals davant el Tenerife Marlins per 7 a 3.

Els barcelonins tenen una Copa del Rei al seu palmarès, aconseguida l’any 2014. Un any abans, el CBS Barcelona va perdre a la final davant els Marlins de Tenerife.