Neymar visitarà Barcelona

Neymar visitarà aquesta setmana Barcelona. El brasiler, després de veure com el Brasil es proclamava campió de la Copa Amèrica, vindrà a la ciutat bàsicament per dues raons:

Neymar vol accelerar el fitxatge

Segons ha pogut saber el programa d’aquesta casa ‘La porteria’, Neymar visitarà Barcelona aquesta segona setmana del mes de juliol. El primer motiu de la seva visita és accelerar l’operació amb el Barça. De fet, l’entorn del brasiler és optimista i pensa que es podrà tancar el fitxatge pel Barcelona aquesta mateixa setmana. Una informació que ja apuntava fa mesos el programa dirigit per Pitu Abril

Començar a buscar residència

El segon motiu del desplaçament del brasiler a la ciutat és el de buscar residència i, per tant, un allotjament a Barcelona per a un possible futur a la ciutat.

Per tant, i segons la informació de ‘La porteria’, aquesta setmana podria ser clau en el fitxatge de Neymar pel Barça. Haurem d’estar atents als moviments de fitxes i a la resposta que pugui tenir el PSG a aquests moviments. La possible tornada del brasiler al Camp Nou genera sentiments contraposats entre l’afició. Alguns es mostren contraris al retorn de Neymar. Sobre aquest aspecte, Van Gaal es va referir al crac brasiler com a “Massa individualista”