Espanya-Itàlia, el lideratge en joc

Aquest dilluns les seleccions espanyola i italiana d’hoquei patins s’enfrontaran en la segona jornada de competició dels World Roller Games. En joc, en un matx que començarà a les 20 h, hi ha el lideratge del grup A, ja que en la primera jornada els dos combinats van guanyar els seus respectius partits.

Espanya guanya França

Espanya, amb set jugadors catalans, s’ha imposat a França per 3 a 1 en un partit que no s’ha decidit fins als últims instants. Espanya s’ha avançat amb un gol d’Albert Casanovas que Carlo di Benedetto ha igualat abans del descans. A la represa, la selecció espanyola ha fet un pas endavant i gràcies als gols de Toni Pérez i Edu Lamas ha aconseguit endur-se els tres punts.

Itàlia s’imposa a Angola

Pel que fa a la selecció italiana, s’ha imposat a Angola per 4 a 5. El partit ha estat igualat i després de l’empat a 3 els italians s’han escapat fins al 3 a 5. Angola ha retallat diferències amb el 4 a  5, però no ha aconseguit empatar.