Neymar no jugarà la propera temporada a la Lliga francesa. Ho farà en un equip que pagui al club de la capital francesa 200 milions d’euros. Aquest és l‘acord a què ha arribat el davanter brasiler del PSG Neymar amb el club parisenc perquè el brasiler deixi l’equip francès. Aquest, doncs, serà el preu del jugador quan a final de temporada canvïi d’aires i el Barça està en converses per al retorn del jugador al club blaugrana. El Madrid també intentarà fitxar el jugador.

Un dels homes encarregats de negociar aquesta sortida és un conegut a Can Barça: André Cury, qui precisament va ser vist a Londres amb el pare de Neymar fa una setmana.

‘La porteria’, de betevé, ha dit que Neymar i el club blaugrana ja han tingut les primeres converses i que fins i tot el vestidor blaugrana pressiona el club perquè el brasiler torni al Barça, una possibilitat que el club no descarta. Segons el programa, l’entorn de Neymar està boig per tornar a Barcelona però si no va al club blaugrana la destinació serà el Reial Madrid, ja que el seu president, Florentino Pérez, el vol fitxar des de fa molt anys.

‘La porteria’ ja va avançar que Neymar no era feliç al PSG

El programa de betevé ja va avançar fa uns mesos que el brasiler no era feliç al club de la Lliga francesa, uns rumors que s’han confirmat a mesura que ha passat el temps i que han quedat evidents amb les dificultats d’adaptació del jugador a algun dels seus companys.