@Atleti

Antoine Griezmann sembla disposat a continuar tensant la corda amb l’Atlètic de Madrid, el seu club ara com ara. El davanter francès de 28 anys no s’ha presentat a les instal·lacions de Majadahonda tot i que estava citat amb la resta dels seus companys a les 20.30 h. D’aquesta manera, Griezmann segueix amb la idea de deixar el club matalasser com va reconèixer en un vídeo a les xarxes socials dels madrilenys el 14 de maig passat.

El Barça, la seva destinació més probable

Tot sembla indicar que Antoine Griezmann serà jugador del FC Barcelona les properes temporades, tot i la xiulada que va rebre en el Barça – Atlètic de Madrid de la temporada passada.  Després de moltes filtracions, Josep Maria Bartomeu, president del club blaugrana, va reconèixer el 5 de juliol que havien començat a negociar amb l’Atlètic de Madrid per incorporar el francès a la plantilla culer.

La resposta de l’Atlètic de Madrid

La reacció del club matalasser a les declaracions de Bartomeu va ser un comunicat oficial a les xarxes del club en el qual s’assegura que el president del Barça havia demanat de pagar els 120 milions d’euros de la clàusula de rescissió en terminis. Unes exigències a les quals l’Atlètic de Madrid es va negar i que van qualificar de “falta de respecte“.