El Barça Atlètic s’ha deixat els tres punts en la visita al Nou Estadi de Tarragona. Els de Rafa Márquez han tallat una ratxa de dues jornades invictes —quatre punts de sis— i tornen a complicar-se la vida acostant-se, novament, a la zona de descens: són tretzens amb un coixí de només quatre punts respecte de la zona calenta.

Gol al límit del descans

La primera meitat ha estat entre ensopida i sense risc excessiu, en què tots dos conjunts s’han temptejat. El Nàstic ha estat el primer a provar-ho, amb un xut de Montes que ha sortit per sobre del travesser al minut 12. Cinc minuts després, ha arribat la rèplica blaugrana de les botes de Pablo Fernández, que, sense problemes, ha aturat el porter del Nàstic.

El Barça Atlètic ha creat una mica més de perill al tram final del primer temps, amb un xut des de la frontal de l’àrea d’Illias Akhomach, que ha blocat el porter grana, i una rematada de cap de Carbonell, a la sortida d’un córner, que també ha resolt el porter del Nàstic.

Quan l’empat sense gols semblava que seria el resultat al descans, ha arribat la galleda d’aigua freda. Robert ha aprofitat una internada a l’àrea blaugrana —després d’una bona acció des de la dreta que ha acabat amb una centrada— per fer l’1 a 0. Era el minut 45 i s’ha protestat contra l’acció —per una possible falta en atac—, que ha acabat amb l’amonestació de Txus Alba.

Més clares, però sense gols

A la represa, han arribat, potser, les ocasions més clares del partit, però el marcador no s’ha mogut. Així, només reprendre’s el joc, Carbonell ha tingut l’empat a l’abast, amb una rematada de cap —a centrada des de l’esquerra— que ha enviat a córner el porter grana. I poc després, els tarragonins han tingut el segon, també a tocar. En el minut 53, Josema ha fet lluir el porter Arnau Tenas per evitar el gol.

Però si algú creia que el partit acabaria sense tensió i emoció, s’ha equivocat. En part, gràcies o per culpa dels pals: en el minut 87 el Barça Atlètic ha tingut l’empat a tocar, quan Fabio s’ha trobat amb el pal en un xut ras des de l’esquerra. I al minut 94, el local Gorostidi —havia acabat d’entrar al terreny de joc— ha tingut la sentència a les botes, quan ha etzibat un xut que s’ha estavellat al travesser.