El Barça CBS ha guanyat per 60 a 55 el Tenerife al pavelló Juan Carlos Navarro en la jornada 11 de la Lliga Femenina Endesa. Les jugadores d’Isaac Fernández aconsegueixen una victòria molt important que les deixa en la tercera plaça de la classificació i veuen possible el somni de la Copa.

Un partit igualat

El primer tram del partit ha començat molt igualat, amb bones intervencions per part dels dos equips, però quan s’apropava el final, les blaugrana han fet moltes errades en jugades fàcils sota cistella. Les tinerfenyes han jugat agressives en el contraatac i han fet seu el quart amb el marcador 13 a 21.

A l’inici del segon quart el Tenerife ha continuat agressiu i s’ha posat a 10 per sobre. Però les jugadores d’Isaac Fernández no volien deixar escapar el partit i s’han posat a un punt en tres minuts. Quan faltaven dos minuts s’han posat al davant i han canviant la dinàmica del partit a favor, i amb un tir de tres a l’últim minut han deixat el marcador 31 a 29 a favor.

Final emocionant

En els primers cinc minuts de la segona meitat, el Barça ha aconseguit un parcial de 9 a 2, quan han provocat un temps mort del Tenerife per reajustar la tàctica. No ha servit de res, ja que les jugadores del Tenerife s’han precipitat durant el quart i les blaugrana han deixat un parcial de 17 a 7 (48-36).

L’últim quart ha seguit com l’anterior, però quan faltaven tres minuts per acabar el partit les tinerfenyes han ficat tres cistelles de tres i quatre tirs lliures consecutius que les apropaven a un punt. L’últim minut del partit s’ha decidit per una cistella de tres que el Tenerife ha fallat i que les hauria posat al davant. Els dos entrenadors han anat demanant temps mort per ajustar tàctiques. El partit s’ha acabat amb 60 a 55.