Victòria per situar-se segon del Muntanyesa davant el Castelldefels (3-4). Els de Nou Barris han guanyat un partit que ha tingut tensió i uns primers minuts excel·lents en què s’han situat 0-3. Velillas amb un doblet, Suaibo i Pedro Bilbao han fet els gols.

Inici letal de la Monta

Raúl Paje ha repetit onze i només ha fet un canvi: l’entrada de Velillas per Miguel. El Muntanyesa ha sortit agressiu i ha trobat el premi ràpid, al minut 9. Els de Nou Barris s’han avançat amb un bon gol de Velillas, que ha creuat un xut imparable. Tot seguit, Suaibo ha tornat a sucar després de pressionar el porter. El jove ha donat la raó al tècnic, que li ha donat continuïtat a l’onze després del doblet de diumenge passat. Al 17, penal clar d’Antonell sobre Velillas, que ha transformat per fer un doblet en menys de 20 minuts. Però el Castelldefels ha reaccionat i Fran, després d’una bona aturada de Mourin i un rebot, ha marcat l’1-3. Era el minut 22. Abans del descans, el partit s’ha embrutat i s’han reclamat targetes des dels dos costats. Els locals han collat i en una falta lateral, també després que Mourin hagi salvat la primera, ha arribat el gol d’Alan. 2-3 al descans en un partit apassionant.

Segona meitat amb polèmica i emoció

A la represa, la Monta ha tornat a prémer l’accelerador i, en una gran jugada col·lectiva, ha arribat la diana de Pedro Bilbao (minut 48), que ha demanat perdó a la seva exafició. El gol ha desinflat un Castelldefels que s’ha vist molt a prop de l’empat. A partir d’aquí, futbol control dels de Paje, que han aguantat la pilota a través de la qualitat i l’experiència de Dimas i Velillas. Quan quedaven 10 minuts, l’àrbitre ha assenyalat penal d’Antonell sobre Roland i hi ha hagut protestes locals. Encara han anat a més quan l’àrbitre, que ja l’havia xiulat, ha fet marxa enrere. Llavors s’hi han afegit els jugadors del Muntanyesa, indignats davant la rectificació. Han estat moments de molta tensió, amb algun incident entre aficionats i les banquetes, però que per sort no ha arribat a les mans.

Ja en l’afegit, Kevin ha fet el 3-4 per posar l’emoció final, però la Monta ha conservat el resultat i s’ha endut els punts. Amb aquest resultat, els de Nou Barris segueixen en zona de play-off i afronten la visita de l’Europa, segons Paje, en “el millor moment de la temporada”.