El Sant Andreu i el Vilafranca han protagonitzat un duel de titans a l’estadi del conjunt del Penedès. Els dos equips han saltat a la gespa amb ganes de victòria i el Sant Andreu, amb la ferma convicció de capgirar la dinàmica després de les últimes desfetes davant l’Europa i el Girona B.

El Sant Andreu i el Vilafranca lluiten per marcar

Tant el Vilafranca com el Sant Andreu han jugat des de l’inici a mossegar. Cap dels dos equips s’ha replegat al darrere i han lluitat per la victòria. Amb el frec a frec, el Sant Andreu ha estat més acurat amb la generació de perill, tot i que tampoc ha trobat la porteria en aquesta primera meitat. En el minut 17, Albertito ha caçat una pilota dins l’àrea i el seu xut ha marxat per ben poc. En el 26, ha estat Genís el que ha estat a punt d’arribar a una passada llarga, però Casamayor ha pogut blocar ràpidament la pilota.

Per part del Vilafranca, una ocasió clara: una rematada d’Alfons Serra que ha fregat el pal de Jaime en el 38. Albertito ho ha tornat a provar per al Sant Andreu abans del descans, però la rematada ha sortit per sobre del travesser. Els dos conjunts han marxat camí de vestidors sense veure porteria.

El Vilafranca colla el Sant Andreu

El Sant Andreu s’ha defensat bé dels atacs locals en la segona meitat, compassos en els quals el Vilafranca ha començat a moure més la pilota i ha gaudit dels millors minuts. En el 51, Jaime ha estat molt atent i ràpid per desviar el xut d’Alexis. En la jugada següent, Albert Serra podria haver sorprès per part del Vilafranca, però la seva acció tampoc ha trobat la porteria.

Els gols finalment han arribat en els darrers minuts de partit. En el 81, Fassani ha pogut marcar per al Sant Andreu, en una doble acció andreuenca que ha acabat dins la porteria de Casamayor. L’alegria dels homes entrenats per Xavi Molist ha durat poc, ja que en el temps afegit Oribe ha situat l’1 a 1 final. Una setmana més, el Sant Andreu no troba el camí de la victòria i suma un empat a Vilafranca del Penedès. Amb aquest resultat els andreuencs se situen quarts en la classificació de la Tercera RFEF, a 10 punts del líder, l’Europa, i empatats amb el Muntanyesa (segon), el San Cristóbal (tercer) i el Peralada (cinquè).