Espanyol B Formentera

L’Espanyol B ha sumat una victòria molt treballada davant el Formentera. Els blanc-i-blaus s’han imposat per la mínima, 1 a 0, i segueixen colíders empatats a 29 punts amb el Terol. L’únic gol del partit ha arribat ben entrada la segona part i l’ha signat Ian Forns.

L’Espanyol B no té premi

El filial blanc-i-blau ha dominat i ha disposat de les millors oportunitats a la primera part. De fet, el porter dels balears, Óscar Santiago, ha estat el millor en aquests primers minuts i ha evitat amb les seves intervencions el gol de l’equip de Luis Blanco. El primer xut amb perill dels barcelonins ha estat de Javi Hernández, que ha marxat desviat per poc. L’Espanyol B ha seguit pressionant i en aquesta ocasió el xut, un altre cop, de Javi Hernández l’ha aturat Óscar Santiago. Els periquitos han continuat buscant l’àrea rival, però a la mitja part s’ha arribat amb el marcador de 0 a 0.

Ian Forns dona els tres punts

La primera ocasió de la segona part ha estat per al Formentera. El xut de Diego Díaz des de l’interior de l’àrea ha sortit ajustadet al pal. L’Espanyol B ha reaccionat i ha estat Lancho qui hauria pogut inaugurar el marcador per als blanc-i-blaus. Han anat passant els minuts i els de Luis Blanco han aconseguit el control, però els ha costat molt trobar escletxes a l’ordenada defensa balear. Al final, però, la insistència ha tingut premi i Ian Forns de cap en el minut 77 ha signat l’1 a 0. Els balears han intentat empatar i Mendi ha estat a punt de fer-ho, però la seva rematada ha sortit a córner. Fins al final, molta emoció, però els tres punts s’han quedat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.