Camp Nou

L’edició d’enguany del Trofeu Joan Gamper, que se celebrarà aquest diumenge, 4 d’agost, al Camp Nou, arriba carregada de festivitat. Música en directe, activitats per a tots els públics, gastronomia i futbol del més alt nivell integren una competició amb segell blaugrana. L’arsenal d’iniciatives del GamperFest donarà el tret de sortida a les quatre de la tarda i abaixarà el teló a les set del vespre per donar pas al plat fort de la jornada, l’enfrontament entre el Barça i l’Arsenal.

Concert per a tots els gustos

El festival blaugrana acollirà músics destacats dels panorames català i estatal. La zona de concerts obrirà les portes aquest diumenge a partir de les quatre de la tarda amb una sessió musical a càrrec d’un DJ prèvia als concerts en directe. A partir de les cinc de la tarda pujaran a l’escenari SUU, Javier Mena, Arnau Griso i Doctor Prats per amenitzar els ànims dels aficionats abans de la competició. Els artistes disposaran de mitja hora cadascú per esvalotar l’aviram.

Menjar, beure i molt més

Més enllà dels concerts, els assistents al GamperFest també disposaran d’una oferta gastronòmica i d’activitats diverses. El club habilitarà un espai amb carpes i barres de cervesa al costat dels concerts i també una zona de restauració i “chill-out” per a aquells que busquin un ambient més relaxat abans del partit. També hi haurà una zona d’activitats familiars per a tots els públics amb jocs de pilota i habilitat per als més menuts.

Un cap de setmana de portes obertes

Amb motiu del Gamper el Barça obrirà les portes al llarg d’aquest cap de setmana. Aquells aficionats que ho desitgin podran accedir a les instal·lacions del club blaugrana a partir de les 10 del matí fins a les vuit del vespre de dissabte, 3 d’agost. Pel que fa a diumenge, l’obertura de portes serà únicament de deu del matí a tres de la tarda i després només podran accedir-hi aquelles persones amb entrada per veure l’enfrontament entre el Barça i l’Arsenal.