El Barça s'entrena
@FCBarcelona

Sense Piqué, però amb tots els disponibles. El Barça ha tornat aquest dimarts al entrenaments després de dos dies de festa. Gerard Piqué s’ha exercitat al marge dels companys per culpa de les molèsties als adductors que li van impedir disputar el partit amistós dels blaugrana contra Vissel Kobe al Japó. La resta de disponibles de la plantilla s’ha exercitat amb normalitat amb els jugadors del filial Iñaki PeñaGuillemMonchuColladoRiqui Puig i Carles Pérez.

Sense Piqué, però dimecres, tots disponibles

La plantilla tornarà a entrenar-se a la tarda i dimecres farà una única sessió, però amb la novetat de Luis Suárez, que tornarà als entrenaments amb els companys. La resta de sud-americans que van disputar la Copa Amèrica ho faran de forma esglaona. Per tant, Leo Messi, Felipe Coutinho, Arthur i Arturo Vidal s’aniran incorporant per coincidir amb els companys que van començar la pretemporada el 15 de juliol amb el primer entrenament.

@FCBarcelona

Diumenge, el Gamper

A Barcelona, es farà la presentació de l’equip al Trofeu Joan Gamper, que els blaugrana disputaran contra l’Arsenal aquest diumenge, dia 4, a partir de les vuit del vespre. Després, el conjunt barcelonista marxarà als Estats Units per fer una altra gira en la qual disputaran dos partits amistosos més.