El Torneig d’Històrics 2019 ja té la primera semifinal definida. El Vilafranca s’enfrontarà al Badalona. Els vilafranquins s’hi han classificat després de guanyar el Vilassar i empatar amb el Lleida en la segona jornada del torneig.

Primer partit: Vilafranca – Vilassar (1-0)

El Vilafranca ha guanyat el Vilassar per la mínima. El partit ha començat ensopit i sense gaires ocasions, però el Vilafranca ha portat el pes del joc i així ha arribat l’1 a 0. En el minut 19 gol de Ramon Sardà. El Vilassar ha reaccionat i Eloi Pena ha estat a punt d’empatar. A la mitja hora han tornat a ser els del maresme, els qui han generat perill. Ha estat una doble ocasió dEloi Pena i Xavi Pluvins. El Vilassar ha tornat a posar l’ai al cor dels aficionats del Vilafranca amb un xut de falta que ha sortit fregant el pal.

Segon partit: Lleida – Vilassar (0-1)

El Vilassar ha guanyat el Lleida per 0 a 1 en el segon partit de la jornada. Els del maresme han estat els primers a crear perill. Varese no ha pogut xutar per ben poc quan estava davant el porter. L’ocasió més clara l’ha tingut Gonpi que amb una voleia des de fora l’àrea ha enviat la pilota al travesser. Han anat passant els minuts i el Lleida, d’una categoria, s’ha fet amb el control i Pedro Marin ha tingut la primera ocasió dels de la Terra Ferma. Després l’àrbitre li ha anul·lat un gol a Fernando Cano per fora de joc. I en el minut 41 ha arribat el gol del Vilassar. Granero de cap ha donat la victòria al seu equip.

Tercer partit: Lleida – Vilafranca (1-1)

El tercer i últim partit entre el Lleida i el Vilafranca ha començat entretingut. Oribe ha enviat per sobre del travesser pels vilafranquins i després ha estat Raúl González, qui ha rematat massa alt pels de la Terra Ferma. El matx ha tingut uns minuts avorrits, però en el 27 Raúl González de cap ha fet l’1 a 0. El Vilafranca ha reaccionat amb empenta i després d’una jugada de combinació Pol Via ha rematat al primer pal per fer l’1 a 1.