El Torneig d’Històrics 2019 ja té el primer semifinalista. És el Badalona, que ja va guanyar l’edició del 2018. Els escapulats s’hi han classificat després d’empatar a zero contra el Júpiter i de superar el Sant Andreu per 1 a 0 amb un golàs de Marc Carbó. Prèviament la UE Sant Andreu havia superat per 2 a 0 el Júpiter.

Primer partit: Sant Andreu – Júpiter (2-0)

El primer partit ha acabat amb el triomf del Sant Andreu per 2 a 0 contra el Júpiter. Els andreuencs s’han avançat al minut 8 gràcies a un gol de Felipe Sá després d’un servei de córner. Cap a la mitja hora de joc, Josu Rodríguez ha tingut una oportunitat molt clara per ampliar el marcador, però ha fallat sol davant del porter. El Júpiter, que és en plena reconstrucció, ho ha intentat, però no ha pogut fer res contra el conjunt de Mikel Azparren, que ha tingut una altra ocasió clara abans del 2 a 0 final de Josu Rodríguez en el minut 44.

Segon partit: Badalona-Júpiter (0-0)

El segon partit ha acabat amb empat a zero entre el Badalona, conjunt de la Segona Divisió B, i el Júpiter, de la Primera Catalana. Tot i que els escapulats han tingut més possessió de la pilota i control del matx, no han estat capaços de plasmar-ho en el marcador. Els badalonins ho han intentat, però fins i tot els gris-i-grana haurien pogut fer algun gol per desnivellar l’empat a zero final.

Tercer partit: Badalona – Sant Andreu (1-0)

El triomf del Badalona ha permès als escapulats classificar-se per a les semifinals. Tot i això, el tercer partit ha començat amb un Felipe Sá molt actiu que ho ha provat des de fora de l’àrea, però ha estat el Badalona el que ha fet un golàs mitjançant Marc Carbó, que ha sorprès David Aragón. Era el minut 13. A la mitja hora de joc, el porter quadribarrat sí que ha reaccionat molt bé a un xut de Chema Moreno. Els andreuencs ho han intentat sense sort i han quedat eliminats.

Històrics 2019: un equip de cada categoria

El calendari de l’Històrics ha començat amb un triangular amb tres equips de categories diferents. El CE Júpiter jugarà enguany a la Primera Catalana, la UE Sant Andreu ho farà a Tercera Divisió i el CF Badalona, a la Segona Divisió B. Tot i això, com que és pretemporada, tot ha estat molt igualat.