Luis Suárez ha estat la novetat més destacada de l’entrenament d’aquest dimecres del FC Barcelona, l’única sessió del dia i la tercera de la setmana. L’entrenador, Ernesto Valverde, ha comptat amb l’uruguaià, que feia uns dies que s’entrenava en solitari a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Luis Suárez i dues novetats més

A part del retorn del jugador uruguaià, Gerard Piqué, tot i no entrenar-se el dimarts, durant la sessió d’aquest dimecres ho ha fet amb normalitat amb la resta dels companys. A més, també s’ha exercitat amb el primer equip el lateral del filial Moussa Wagué.

Wague entrenament primer equip

Han continuat entrenant amb el primer equips els futbolistes del filial com Iñaki Peña, Collado, Riqui Puig, Carles Pérez i Monchu.

Jugadors del Barça B entrenen amb el primer equip
@fcbarcelonab

Estan previstes més arribades

Luis Suárez ha estat el primer a tornar dels sud-americans que van disputar la Copa Amèrica durant els mesos de juny i juliol, però està previst que en els pròxims dies s’hi vagin reincorporant Leo Messi, Arturo Vidal, Arthur i Coutinho.

Preparació per al Gamper

El Barça continua preparant la pròxima cita, que serà el Trofeu Joan Gamper contra l’Arsenal al Camp Nou, que es disputarà aquest diumenge, a les 21 h. La setmana vinent l’expedició blaugrana viatjarà als Estats Units per iniciar la segona fase de la pretemporada, abans de l’inici de Lliga.