L’Espanyol B s’ha emportat el XVIII Trofeu Ciutat de Terrassa després de superar els Terrassa FC als penals. Els partit ha acabat amb empat a 1 en el que ha estat el primer amistós dels homes de José Aurelio Gay.

Primera part típica de pretemporada

Els primers 45 minuts no han tingut gaire història. La falta de ritme típica de la pretemporada s’ha fet palesa i pràcticament no hi ha hagut aproximacions per part de cap dels dos equips. Jordi, al minut 43, ha avançat els egarencs.

Moha empata des dels onze metres

La segona meitat ha continuat amb la mateixa tònica. Els dos entrenadors han aprofitat per fer molts canvis i provar jugadors però les ocasions han continuat escassejant. Fins que un penal al minut 84, ha permès a Moha empatar el partit i decidir el XVIII Trofeu Ciutat de Terrassa des dels onze metres.

La tanda de penals

El filial ha estat més encertat que els egarencs des dels onze metres i Alejandro Pérez  ha marcat el definitiu 5 a 6 que ha donat la victòria als periquitos.

José Aurelio Gay en vol més

El nou tècnic blanc-i-blau s’ha mostrat un xic decebut amb la capacitat de generar ocasions dels seus homes. Això tot just ha començat i encara queda molta feina per fer.