El Museu del Barça ha rebut aquest dilluns el visitant 35 milions. Max Rivera està hospitalitzat a l’Hospital de Sant Pau i ha fet la visita virtual acompanyat pel Robot Pol. Un projecte que es va engegar fa dos anys gràcies a la Fundació Barça conjuntament amb la d’Éric Abidal i que permet, als nens i nenes que es troben ingressats, veure l’estadi o el museu del club de manera virtual.

El Museu del Barça amb un guia especial

El Robot Pol ha estat l’encarregat d’ensenyar el museu blaugrana al visitant 35 milions. Ho ha fet en format virtual i ha acompanyat el Max Rivera, que està ingressat a l’Hospital de Sant Pau. A través d’un ordinador connectat amb el robot, en Max ha pogut dur a terme la visita completa del Museu del Barça dirigint-la ell mateix amb el teclat.

Una samarreta del Barça com a regal

En Max ha estat rebut al Museu del Barça pel vicepresident blaugrana Jordi Cardoner i pel secretari tècnic del futbol professional, Éric Abidal. El francès li ha mostrat el trofeu de la Champions que ell mateix va aixecar l’any 2011 a Wembley. A part de la visita virtual, en Max de ben segur que recordarà aquest dia, ja que ha rebut com a regal una samarreta del primer equip blaugrana.