La UE Sant Andreu i la UE Vilassar disputen a partir de les 20 h el segon partit de Lliga de la Tercera Divisió de futbol. Els homes de Mikel Azparren s’estrenen a casa contra un rival que enguany torna a la categoria amb la intenció de quedar-s’hi.

Elhadji i Josu, els golejadors

El primer partit de la UE Sant Andreu ha servit per veure el retorn d’un golejador, Elhadji Baldeh. El davanter ha obert la llauna al minut 25 després d’una gran jugada de Ferran Brugé. Abans del gol, el Vilassar ha tingut alguna ocasió per avançar-se però la pilota s’ha estavellat al pal. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

A la segona part, les alternatives en les ocasions s’han alternat per als dos equips, però ha estat el Sant Andreu qui ha tornat a marcar. Josu Rodríguez ha fet el 2 a 0 al minut 58. Amb el marcador en contra, el Vilassar de Mar ha anat a buscar el gol i l’ha trobat en els últims instants del partit.

No hi ha hagut temps per a més i els tres punts s’han quedat al Narcís Sala.

El partit sencer

Estrena al Narcís Sala

Després d’empatar amb el Granollers a la primera jornada, el Sant Andreu buscarà el primer triomf del curs davant un rival que en el retorn a la categoria va aconseguir empatar davant l’Hospitalet. Els andreuencs volen sumar els tres punts i mirar cap a la part alta de la classificació.