El Júpiter no ha tingut el debut somiat. L’equip barceloní ha perdut el primer partit de lliga davant L’Escala a casa per 0-1. La manca de ritme i ocasions han estat la tònica d’un encontre on cap dels dos equips ha aconseguit imposar el seu joc. Un gol de Nasi a les acaballes del partit ha fet que els tres punts viatgessin a Girona.

Primer temps sense història

Cap dels dos equips ha aconseguit xutar entre els tres pals durant el primer temps. El Júpiter ha intentat agafar les regnes del partit però s’ho han impedit les imprecisions pròpies dels primers encontres de la temporada.

Nasi condemna el Júpiter

Els primers compassos del segon temps han arrossegat el ritme lent de la primera meitat. No obstant això, a mesura que ha avançat el partit, el Júpiter ha guanyat uns metres que el permetien arribar amb perill a la porteria rival. Però, Nasi ha aprofitat una pèrdua de pilota del Júpiter per arribar a l’àrea local, driblar Albert i fer el primer gol del partit a minut 83. Els homes de Paco Hidalgo han buscat l’empat a la desesperada, però s’han trobat amb un altre ensurt, ja que Nasi ha enviat la pilota al pal en un contracop que ha estat la darrera jugada del partit.

Les declaracions de Paco Hidalgo