El Júpiter ha superat per 0 a 3 el Sabadell en la final femenina dels Històrics en un partit passat per aigua. Les gris-i-granes ja van guanyar aquest torneig la temporada passada.

Primera part sense pràcticament ocasions

Els primers 45 minuts han estat marcats per la falta d’oportunitats per part dels dos equips. La primera meitat ha estat dominada pel conjunt arlequinat, però sense crear massa ocasions de perill. L’única ocasió més clara l’ha protagonitzada el Sabadell amb una falta directa executada per Kaouyar que s’ha estavellat al travesser. Al descans s’ha arribat amb el resultat de 0 a 0. Abans de la represa, una pluja molt intensa ha deixat el Municipal de Guinardó en un estat gairebé impracticable.

El Júpiter sentencia ràpid

A la represa, el Júpiter ha sortit molt més endollat i s’ha encomanat a l’escollida millor jugadora del torneig: Sara del Barrio. La mateixa Delba ha avançat ràpidament el Júpiter amb un bon gol al minut 49, i només sis minuts després, Hitomi va fer el segon per a les gris-i-granes. Les sabadellenques han tingut alguna oportunitat a través de les botes de Kaouyar, però no han trobat el camí del gol. En la darrera jugada del partit, Claudia Martí ha establert el definitiu 0 a 3. D’aquesta manera, el Júpiter s’ha proclamat campió de la cinquena edició del Torneig d’Històrics, per segona vegada consecutiva.