L’Escola Esportiva Guineueta ha sumat els primers tres punts de la temporada després d’imposar-se a la Jonquera per 2 gols a 0. Bernat i Rokeni a la segona part han estat els anotadors del partit.

Una primera part sense gols

Els primers 45 minuts han estat plens d’imprecisions per part de tots dos equips. Ni la Guineueta, ni la Junquera han estar capaços d’encadenar més de dues passades seguides. Ha estat una primera part amb poc joc i faltes constants.

A la segona part, però, els de Nou Barris han fet un pas endavant i aleshores han arribat els gols.  Bernat al minut 58 ha fet el primer de la Guineueta i un quart d’hora després, Rokeni en un ràpid contraatac ha fet el definitiu 2 a 0 quan la Jonquera jugava amb 10 homes.

Amb aquest triomf, la Guineueta ha iniciat de la millor manera la seva segona temporada a la Primera Catalana.