Triomf contundent de la Muntanyesa davant un Sant Ildefons que s’ha anat diluint a mesura que els minuts passaven (5-0). El conjunt barceloní ha sabut patir a la primera meitat per sentenciar a la segona.

Primer temps dispers

Cap dels dos equips no ha entrat bé en el partit, tot i que la Muntanyesa ha intentat portar el control del primer quart d’hora. Als divuit minuts Aleix Alba, exjugador del San Cristóbal, ha aconseguit connectar un servei de cantonada per enviar, amb un cop de cap perfecte, la pilota a la xarxa.

Amb l’1-0, la Muntanyesa ha desaparegut del terreny de joc i el Sant Ildefons ha començat a encadenar bones jugades. Els visitants han tingut fins a cinc bones ocasions per posar l’empat al marcador, però la mala sort i la mala punteria han condemnat el conjunt de Cornellà.

Més gols a la segona part

La segona meitat ha començat més oberta que la primera però el 2 a 0 de Ion Vázquez ha estat un cop molt dur per al Sant Ildefons. Abans que es completés la primera hora de joc, Omar ha fet el tercer amb un xut duríssim des de fora de l’àrea que ha sentenciat definitivament el matx.

Pedro, de penal, ha fet el quart gol abans d’entrar en l’últim quart d’hora de partit i, tres minuts abans de complir-se el temps reglamentari, Javi Sánchez ha fet el cinquè i últim en desviar un xut d’Isaac Maldonado.

Al final, victòria plàcida de la Muntanyesa per convertir-se en el primer líder de la Lliga. Una bona manera de començar la tercera temporada a la Primera Catalana. La setmana vinent, segona jornada. Aquest cop, a domicili davant el Tàrrega.