El Muntanyesa s’ha endut la victòria en l’últim instant del partit contra el Vilassar de Mar gràcies al gol al minut 87 de Joel Cañaveras. El partit no ha tingut un dominador clar durant els 90 minuts, encara que l’equip visitant ha disposat de les millors ocasions de l’enfrontament a la primera meitat. El conjunt de Nou Barris s’ha refet a la segona part i ha aconseguit un triomf d’or que el catapulta fins a la cinquena posició de play-off momentàniament amb 14 punts.

El Vilassar lidera les ocasions de gol

El partit ha començat amb molt de ritme i amb bones arribades per part dels dos equips. El Vilassar de Mar estava interpretant millor el joc i Víctor Granero ha tingut una gran ocasió de gol amb un bon xut que s’ha marxat molt a prop de la porteria del conjunt local.

La primera rematada entre els tres pals per part del Muntanyesa ha arribat al minut 30 de partit. El Vilassar estava aglutinant les millors ocasions de l’enfrontament. L’equip del Maresme ha disposat d’una gran ocasió amb un bon xut que per poc no va ser gol i Junior Cuña estava sent un dels jugadors més actius del partit per part del Vilassar de Mar.

En el tram final de la primera meitat l’àrbitre ha anul·lat un gol al conjunt visitant, que seguia buscant amb insistència estrenar el marcador. La reacció de la Monta s’ha fet esperar però ha acabat arribant en els últims instants del primer temps, amb dues ocasions de perill sobre la porteria del Vilassar.

Joel Cañaveras dona la victòria a la Muntanyesa

L’equip groc-i-negre ha arrencat la segona meitat amb molta energia i gairebé ha estat a punt de fer l’1 a 0 a l’electrònic en els primers instants de la represa per mediació de Joel Cañaveras a la sortida d’un córner. La defensa del Vilassar ha salvat els mobles sota els tres pals. En l’equador de la segona part l’àrbitre ha expulsat a Raúl Paje amb doble targeta groga després que l’entrenador de la Monta protestés de manera reiterada.

El Muntanyesa ha aconseguit el gol de la victòria a falta de tan sols tres minuts per al final del partit gràcies a la diana de Joel Cañaveras, que ha aprofitat una sèrie de rebots dins l’àrea per posar per davant al conjunt local. Amb aquests tres punts el conjunt de Nou Barris entra en les posicions de play-off per primer cop a la temporada, després d’acumular fins a cinc jornades sense conèixer la derrota.