El Barça ha guanyat per 5-0 el Reial Madrid en el primer clàssic femení de tota la història jugat a l’Estadi Olímpic i certifica el lideratge a la Lliga F. Prop de 40.000 persones han pogut gaudir d’un partit que ha acabat amb festival de gols per part de les blaugrana i tres punts que poden valer una Lliga.

El Barça sentencia el partit al ritme d’Aitana, Mariona i Graham Hansen

Després d’uns primers minuts igualats amb un Reial Madrid molt ben col·locat sobre el terreny de joc, les blaugrana s’han començat a sentir còmodes. Aitana Bonmatí ha obert la llauna al minut 17 després de creuar un xut ajustat al pal esquerre en què Misa Rodríguez, la portera del Reial Madrid, no ha pogut fer res per arribar-hi. Després del primer gol, el Barça ha crescut amb arribades constants per la banda dreta a través d’una Graham Hansen que ha estat el malson d’Olga Carmona i que tampoc ha volgut faltar a la festa després d’aprofitar un rebot dins l’àrea. Mariona Caldentey ha culminat la feina i ha sentenciat el partit posant el 3-0 al marcador abans d’enfilar cap als vestidors.

La maneta definitiva

A la represa, Salma ha tingut la sentència definitiva del partit, però Misa ha tret un peu espectacular per evitar el 4-0. El conjunt culer ha pogut ampliar la distància al marcador amb una gran jugada d’Aitana Bonmatí, que ha marxat de tres jugadores del conjunt blanc, encara que la seva última passada l’ha aconseguit rebutjar la defensa del Reial Madrid quan el Lluís Companys ja cantava el gol. Amb el partit ja sentenciat, el Barça ha deixat de prémer l’accelerador i ha optat per monopolitzar la possessió de la pilota davant d’un Madrid molt endarrerit al seu propi camp. Claudia Pina ha marcat el quart gol després d’una jugada espectacular d’Aitana Bonmatí. La cirereta del pastís l’ha aconseguit Vicky López amb una gran definició davant de Misa per fer la maneta definitiva.