muntanyesa

La Pobla de Mafumet i el Muntanyesa han empatat (0-0) en un partit molt igualat que s’ha disputat a l’Estadi Municipal de la Pobla. La primera meitat ha estat per al conjunt local, mentre que a la segona la Monta ha guanyat molt protagonisme. Amb aquest resultat l’equip de Raúl Paje es manté en sisena posició amb 16 punts, els mateixos que la Pobla, que ocupa el cinquè esglaó gràcies a la diferència de gols.

La Pobla comença millor

El partit ha començat amb la Pobla de Mafumet pressionant molt el Muntanyesa. El conjunt local ha estat a punt d’avançar-se al marcador amb un gol que l’àrbitre ha anul·lat després d’un xut que s’ha estavellat al travesser. A l’altra banda, la Monta s’ha respost a les primeres arribades de la Pobla amb llargues possessions de pilota que han desconnectat momentàniament l’atac de l’equip dirigit per Adolfo Baines.

La Pobla de Mafumet ha disposat d’una bona ocasió per fer el primer gol del partit en les botes de Joan Torrents, després d’un mal refús defensiu del Muntanyesa. La Pobla ha continuat insistint en atac i Eric Fernández ha salvat la Monta gràcies a una gran estirada a un xut molt col·locat de Hamza per deixar el 0-0 al marcador en la primera meitat.

La Monta guanya protagonisme

El Muntanyesa ha imprès una marxa més als segons 45 minuts per tal de crear ocasions de perill sobre la porteria de César. Gabaldón ho ha intentat amb una rematada que ha marxat desviada, però que ha estat de les millors oportunitats del partit per l’equip de Nou Barris. L’equip visitant ha capgirat el domini del partit en la segona part, mentre que la Pobla ha reculat més en el seu propi camp.

Empat que no contenta a ningú

La Monta ha reclamat un possible penal després d’una caiguda dins l’àrea de Juaco. L’atacant s’ha queixat d’una agafada d’un defensor de la Pobla quan es disposava a definir davant de César. Quan faltaven pocs minuts per finalitzar el partit, Bargalló ha gaudit d’una gran oportunitat amb una internada per banda, però finalment la defensa local ha estat més ràpida per rebutjar la pilota. El conjunt de Raúl Paje s’ha apoderat completament del partit en els últims instants amb moltes arribades de perill mitjançant centrades laterals, encara que no han servit per moure el marcador. Linares ha tingut la victòria per la Monta amb el temps complert, però César hi ha respost amb una parada extraordinària.