Mohammed El Yaagoubi. Pocs seran els qui sabran de qui estem parlant amb aquest nom. Si diem Moha, ja n’hi haurà més que endevinarà qui és. Es tracta d’un futbolista de principis de segle que es va formar al Barça i va jugar amb l’Osasuna, l’Espanyol i la Reial Societat a Primera Divisió. Aquells dies a l’elit ja han passat, però ara des de la banqueta de l’Igualada intenta transmetre de la millor manera possible tot el que va aprendre. Nosaltres l’hem anat a trobar i aquestes són les experiències que ens ha explicat.

Moha i el futbol d’elit

Moha va arribar al Barça amb 17 anys, provinent del Santboià. Va jugar amb el Barça C i B i, tot i que va ser una etapa breu, la recorda com el moment en què va acabar de formar-se com a futbolista. El salt a Primera Divisió li va arribar amb l’Osasuna. El 2004, per exemple, va marcar el tercer gol de la victòria dels navarresos al Santiago Bernabéu. El 2006 va fitxar per l’Espanyol. Van ser dues temporades de blanc-i-blau i va jugar la Copa de la UEFA. Després va viatjar fins al País Basc per jugar amb la Reial Societat i va acabar la carrera de futbolista a Segona Divisió vestint les samarretes del Girona i el Sabadell.

Després d’un temps vivint el futbol com a aficionat va decidir que volia ser entrenador. Ara transmet tot el que va aprendre als seus jugadors. La banqueta que ocupa actualment és la de l’Igualada.