La UA Horta ha aconseguit un gran victòria davant l’Igualada per 0 a 4. L’equip de Nacho Castro ha sumat els tres punts en la seva visita al Municipal de les Comes i ha aconseguit els primers punts de la temporada.

A la primera part, l’Horta no perdona

En els primers quaranta cinc minuts, tots dos equips s’han repartit les ocasions de gol. Però ha estat l’Horta qui ha estat més encertat de cara a porteria. Al minut 32, Erik ha obert el marcador, i tres minuts més tard, Adrià Recort ha fet el segon per als hortencs. Amb el marcador favorable de 0 a 2, s’ha arribat al descans.

A la represa, l’Igualada ha buscat l’empat i l’Horta ha intentat no encaixar cap gol. I així s’ha arribat fins l’últim tram del partit. Quedaven cinc minuts per acabar i Mateo Marianov ha fet el 0 a 3. Partit sentenciat i més encara quan Ferran Tacon ha fet el 0 a 4 definitiu.

Els hortencs sumen els primers punts de la temporada després de perdre a la primera jornada davant la Pobla de Mafumet.