L’Espanyol afronta aquest diumenge la visita al Sánchez Pizjuán. Els blanc-i-blaus se les hauran amb el Sevilla amb els ànims i l’esperança d’aconseguir una victòria que els apropi una mica més a la salvació.

L’Espanyol vol ampliar la ratxa

Els d’Abelardo, després de la victòria contra el Mallorca, arriben al partit contra els andalusos en bona dinàmica. Dels últims 15 punts n’han sumat vuit i han retallat a només dos punts la distància amb la salvació. El jugador clau en aquesta reacció ha estat Raúl de Tomás. Però el davanter, que està en ratxa, per unes molèsties no serà al Sánchez Pizjuán, per tant, la resta de jugadors de l’equip hauran de fer un pas endavant per trobar porteria.

El Sevilla busca reaccionar al Sánchez Pizjuán

El Sevilla, en canvi, no viu el seu millor moment a la Lliga. Els andalusos només han sumat cinc punts dels últims 15 en joc i venen de caure al camp del Celta. Tot i això, Abelardo no es refia gens d’aquesta minicrisi i ha assegurat que “el Sevilla sortirà al 200 %”. Creu que té jugadors d’alt nivell i que al Sánchez Pizjuán sempre juguen millor. De totes maneres, el tècnic blanc-i-blau diu que “no podem perdre cap oportunitat per sumar”, ja que el dèficit que té l’equip de punts és molt gran.