@martinenc

El Martinenc feia dos partits que no guanyava i avui, davant l’afició, ho ha fet i de quina manera. El conjunt del Baix Guinardó ha golejat l’Almacelles 4 a 1 per recuperar les bones sensacions i reenganxar-se a la part alta de la classificació.

Joel obre la llauna al Guinardó

En els primers compassos del partit, tots dos conjunts s’han apropat amb perill a través de jugades a pilota aturada. En primer lloc, ha estat el Martinenc qui ha gaudit d’una falta perillosa per avançar-se al marcador, però Ivan Garcia l’ha estavellat contra la barrera. L’Almacelles ha replicat tot seguit amb un altre llançament de falta que ha aturat Cócera.

Al minut 23, Joel ha obert la llauna pels del Guinardó amb una rematada al segon pal després d’una gran jugada individual de Canelada. De nou la pilota aturada ha estat la protagonista. L’Almacelles ha avisat amb una rematada de falta directa de Juclà al travesser. En la darrera jugada abans del descans, ha arribat l’empat de l’Almacelles. Trota ha situat les taules al marcador al minut 45.

Festival golejador del Martinenc

A la represa, el Martinenc s’ha refet amb rapidesa de l’empat rebut abans del descans. Al minut 52, de nou Joel, signant el seu doblet particular, ha engaltat de primeres una centrada de Pulido, prèviament refusada per la defensa. Els del Guinardó no s’han conformat i han buscat el tercer amb insistència. Aquesta ha tingut premi i Ahufinger de cap ha establert el 3 a 1.

Aquests gols han donat embranzida al conjunt local, que encara tindria temps per fer el quart gol. Chiné ha aturat un penal a Alabau, però el seu refús l’ha caçat ell mateix per fer pujar el 4 a 1 al marcador. El Martinenc no s’ha conformat i ha transformat el cinquè i definitiu gol mitjançant Rubi. Amb aquest resultat, els diables vermells es retroben amb una victòria que els reenganxa a la part alta de la classificació.