El Martinenc ha esgarrapat un punt a Mollerussa després d’un partit molt rocós i igualat. El conjunt del Guinardó s’ha avançat ràpid mitjançant Ahufinger, però Solde ha empatat per als lleidatans tot seguit. Amb aquest empat a 1, l’equip entrenat per Javi Gómez continua a la zona tranquil·la de la classificació.

Gol matiner del Martinenc

El Martinenc ha sortit al terreny de joc amb les idees molt clares. Tant és així, que el conjunt del Guinardó només ha necessitat tres minuts per obrir la llauna. Ahufinger ha teixit una rematada de cap magistral després d’una centrada de falta lateral de Güell per situar el 0 a 1 al marcador. La reacció del Mollerussa no s’ha fet esperar i, tretze minuts més tard, Solde ha establert l’empat a un. El Martinenc ha gaudit d’una ocasió immillorable per tornar-se a posar per davant, però Jan Lladó ha estavellat el seu xut al pal. Abans del descans, Alabau ha tingut opcions de marcar però la seva rematada de cap ha marxat fora.

Segona meitat sense gols

A la segona meitat, el porter dels diables vermells, Gabri, ha esdevingut un dels protagonistes amb diverses intervencions de mèrit. El Mollerussa ha impedit que el Martinenc se sentís còmode sobre el terreny de joc, però tot i això, el conjunt de Javi Gómez ha tingut diverses opcions per marcar el gol de la victòria. Una d’aquestes ha nascut d’un ràpid contracop que Joel ha finalitzat desviat. A menys de cinc minuts per al xiulet final, Gabri ha salvat l’equip del Guinardó amb una magnífica doble intervenció. No hi ha hagut temps per a més, i amb l’empat a 1 s’ha arribat al final del partit. Un punt meritori que viatja cap al Guinardó.