El derbi entre el Gòtics i el Poble Nou ha caigut del cantó dels visitants. El Poble Nou s’ha imposat per 12 a 21. El gran treball defensiu ha estat clau en la victòria dels mariners.

Primer temps molt igualat

Rafael Nogales ha estat l’encarregat d’obrir el marcador. El jugador del Poble Nou ha avançat l’equip amb un 0 a 5, però el Gòtics ha reaccionat i Cristian Payet, amb un assaig i després la transformació a pals de Ramon Díaz, ha situat el 7 a 5. Els Mamut han dominat, però no han estat efectius i això ho han acabat pagant. Un assaig de Kevin Rodríguez, més la transformació del xut a pals, combinat amb l’encert en un xut de càstig per part de Jonny Bentley, han situat el marcador al descans amb un 7 a 15.

La defensa del Poble Nou s’imposa a l’atac del Gòtics

La segona part ha començat com havia acabat la primera, amb la transformació d’un xut de càstig de Jonny Bentley que ha situat un avantatge còmode al marcador pel Poble Nou: 7 a 18. El Gòtics, però, no s’ha rendit i ha buscat retallar diferències. Un assaig de Martí Pressas ha ajustat el partit, 12 a 18, però la defensa dels visitants s’ha mostrat intractable i ha evitat qualsevol reacció local. En els últims minuts, un altre xut de càstig transformat per Jonny Bentley ha situat el definitiu 12 a 21 en el marcador.

Ens ha faltat definir
Nicolás Baeza, jugador Gòtics RC
Ho hem salvat amb la defensa a la segona part
Josep Maria Simon, jugador CN Poble Nou

L’equip dirigit per Jordi Villalante no ha començat gaire bé la temporada. Quatre derrotes en les quatre primeres jornades de lliga. Les tres primeres van ser per 10 a 23 contra l’Akra, 24 a 23 contra el San Roque i 32 a 15 contra el RC València. Tot el contrari que el CN Poble Nou, que suma tres victòries en quatre jornades disputades. Les dues victòries, abans de la d’aquest dissabte al camp del Gòtics, han estat com a locals al camp de Marbella, contra els Barbarians, per un contundent 40 a 7, i 25 a 23 contra el San Roque. Derrota al camp de l’Akra per 28 a 18.