La Divisió d'honor de waterpolo femení tindrà quatre equips de la ciutat
Foto: @sergicrespi

La temporada 2021-2022 serà històrica pel que fa a la Divisió d’Honor de waterpolo femení. Amb el debut del CN Atlètic-Barceloneta, la ciutat tindrà quatre equips a la màxima categoria del waterpolo estatal. Arriben Mediterrani, Sant Andreu, Catalunya i CNAB a l’inici de la competició.

CE Mediterrani

L’equip de Sants afronta la temporada amb Marián Díaz al capdavant i, aquest cop, dirigint l’equip des de l’inici de curs. El conjunt de la Josep Vallès confia mantenir-se en els posicions capdavanteres i millorar la quarta posició de la temporada passada.

Altes: Debby Willemsz (Holanda), Ashley Grossman (Standford), Clara Rodriguez (AESE), Alba Muñoz, Mariona Viladot, Julia Cereijo i Laia Marsiñach (juvenil).

Baixes: Roser Tarragó, Paula Rutgers, Berta Setó, Naia Duran i Clara Díaz

Necessitem temps i paciència per juntar l’equip i poder fer coses importants”
Marián Díaz, entrenadora del CE Mediterrani
CE Mediterrani, equip femení

CN Sant Andreu

Una temporada més, Javi Aznar serà el màxim responsable del waterpolo femení de la Pere Serrat. L’equip, que enguany ha tingut algunes baixes importants, s’ha reforçat amb un bon grapat de jugadores internacionals.

Altes: Marina Cordobés (CN Sabadell), Denise D. Mammolito (USC), Hanna Ruckelshaus (Stanford), Hayley Ballesty (Austràlia), Marit van der Weijden (Gouda) i Andrea Lorca (CN Sant Feliu).

Baixes: Nada Mandic, Mireia Guiral, Paula Nieto, Rozanne Voorvelt, Maria Luque, Mar Navarro, Alba Olivé i Ana Rubio.

Volem tornar a estar entre les quatre primeres”
Javi Aznar, entrenador del CN Sant Andreu

CN Catalunya

Després de classificar-se la temporada passada en el grup que optava al títol de Lliga i poder disputar la Copa de la Reina, el conjunt de Gràcia afronta la temporada amb el repte de consolidar-se a la categoria i fer un pas més cap a les posicions capdavanteres.

Altes: Naia Durán i Clara Díaz (CE Mediterrani), Maartje Elisabeth van Rijn (ZV Leiden), i Cassidy Ball (Cal Athletics).

Baixes: Anna Horvath.

Seran 22 finals i les lluitarem totes”
Gabor Egedi, entrenador del CN Catalunya
CN Catalunya, equip femeni

CN Atlètic-Barceloneta

El club de la piscina de Sant Sebastià és el nouvingut a la categoria. El conjunt, que aquesta temporada entrenarà Marc Comas en substitució de Rafa Calopa, confia mantenir la categoria i plantar cara en tots els partits.

Altes: Paula Rutgers i Berta Setó (CE Mediterrani), Nada Mandic (CN Sant Andreu), Carla Martín (CN Mataró) i Marta Madre (EW Saragossa).

Baixes: Carlota Serrano, Elia Fernández, Emma Cano, Jana i Marta Altisen, Laia Terol, Maria Serrano, Marta Sampre, Queralt Nomen, Yaiza Año, Valeria Sánchez i Ida Turegano.

Volem consolidar-nos a la Divisió d’Honor”
Marc Comas, entrenador del CN Atlètic-Barceloneta