El Barça s’ha emportat una nova victòria en la desena jornada de la Lliga Iberdrola. El conjunt blaugrana s’ha imposat al Llevant per 4 a 0. Aquest triomf, davant d’un rival directe, ajuda a mantenir les blaugrana en la primera posició de la competició de manera intocable.

Aitana i Alexia obren la llauna

La primera part ha estat favorable per al Barça, ja que ha tingut el domini de la pilota i s’ha mostrat clarament superior. Aitana ha intentat estrenar el marcador al minut dos, però la portera Paraluta ha aturat la pilota. Ha estat la mateixa jugadora, Aitana, l’autora del primer gol al minut 12. Tot i que semblava que el marcador a la mitja part seria d’1 a 0, les blaugrana han lluitat fins a l’últim instant i, al minut 44, Alexia Putellas ha marcat el segon gol. Les valencianes només han generat una oportunitat de gol clara. Al descans, el marcador ha estat 2 a 0 favorable a les barcelonines.

Falta efectivitat

Les de Jonatan Giráldez no han sortit tan confiades com al principi. S’han trobat un Llevant fort en defensa, que els ha impedit seguir amb el seu estil de joc. A més, les valencianes han estat més presents ofensivament i han buscat la més mínima opció per marcar i així retallar diferències. Tot i això, el Barça ha seguit creant oportunitats de gol. Aquest cop, però, no han estat tan efectives com en altres jornades. De totes maneres, al minut 66, Martens ha marcat el tercer gol després d’una jugada elaborada entre Hermoso i Alexia. I ja en temps afegit, penal a favor del Barça que Jenni Hermoso ha transformat en el 4 a 0. Un altre fet a destacar és que contra el Llevant la jugadora Patri Guijarro ha sumat 200 partits de blaugrana.