Al minut 4, Pirulo ja ha fet el primer aprofitant una assistència de Thievy, que ha estat el protagonista, tot i no marcar. El Vic ha empatat gràcies a un penal transformat per Pla. A més, l’Espanyol B quedava amb un home menys per l’expulsió de Cunill. La resposta blanc-i-blava també ha arribat des dels 11 metres. Un penal comès sobre Thievy, s’ha encarregat de xutar-lo Bacari, que no ha perdonat. I al minut 50, una nova passada de Thievy l’ha recollit Cristian Alfonso per fer el 3 a 1. Amb el partit vist per a sentència, Carrascal ha retallat diferències quan faltaven tres minuts per al final.

3 – RCD Espanyol B: Edgar, Julio Rico, Clerc, Cunill, Zou, Paul Quaye, Pirulo (Tiko Messina, min.38), Darder, Bacari (Víctor Álvarez, min.74), Christian Alfonso (Gabi, min.82) i Thievy .

2 – UE Vic: Manzano, Pla, Cervantes (Barnils, min.72), Héctor, Trulls (Carrascal, min.61), Molist, Alexis, Pol, Soldernau, Poves (Soler, min.59) i Casas.

Gols: 1-0, Pirulo (min.4); 1-1, Pla (p) (min.34); 2-1, Bacari (p) (min.46); 3-1, Christian Alfonso (min. 50); 3-2, Carrascal (min.88).