Derbi intens de la primera divisió catalana entre la Gimnàstica Iberiana i el Júpiter. Els locals s'hi jugaven la salvació matemàtica i els de la verneda mantenir les opcions de play-off d'ascens. L'equip de la zona franca ha sortit molt fort i ha disposat d'oportunitats per marcar, però ha estat el Júpiter qui ha inaugurat el marcador amb un gol de falta de Romo en el minut 8. Els homes entrenats per Fernando Navarro han insistit però sense encert, mentre que el Júpiter també ha disposat d'alguna ocasió per ampliar l'avantatge. Després del descans, l'Iberiana ha empatat gràcies a un gol de Jon Ander, però just un minut després, els homes entrenats per Juanjo Garcia han reaccionat amb l'1 a 2 obra de Elhadji. Quan semblava que el Júpiter trauria or del Municipal de l'Iberia, Óscar ha marcat l'empat en els últims minuts. Repartiment de punts que ni salva a uns, ni assegura el play-off als altres. JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Penso que si la setmana que vE som capaços de guanyar a casa amb els Sants penso que aquest punt serà important." FERNANDO NAVARRO, entrenador de la Gimnàstica Iberiana "De cara el gol estás allá abajo, estás sufriendo para hacer los 3 puntos para salvarte matemáticamente y cuesta, los chavales se ponen nerviosos y la última definición nos ha costado un poquito pero se han dejado el alma, ya lo habeis visto, se han dejado el alma."