Un duel que ha anat a ratxes. Igor ha obert la llauna al minut 11 i, just un minut més tard, Torras ha posat el 2 a 0 en el marcador. Els visitants han retallat diferències gràcies al gol de David que situava el 2 a 1 a la mitja part. La represa ha començat de forma immillorable per als de Marc Carmona. Lin ha marcat el 3 a 1 i novament Torras ha fet el quart només un minut més tard. Tot indicava un final de partit tranquil, però el conjunt segovià no ha llançat la tovallola. Borja Blanco ha marcat el 4 a 2 i, quan encara faltaven 12 minuts per al final, David ha fet el tercer. Llavors els blaugrana s’han aferrat al 4 a 3 per endur-se la victòria.

FCB Alusport: Sedano, Ari, Saad, Igor, Lozano –cinc inicial- Torras, Javi Rodríguez, Gabriel, Lin, Martel

Caja Segovia: Cidao, Fabián, Borja Blanco, Antoñito, Borja –cinc inicial- Murga, Lolo, Borja, Sergio, David, Victor

Gols: 1-0, Igor (11’); 2-0, Torras (13’); 2-1, David (17’); 3-1, Lin (21’); 4-1, Torras (22’); 4-2, Borja Blanco (24’), 4-3 David (28’)