El Sant Andreu ha empatat a 1 en la seva visita al camp del líder, l’Hospitalet de Xavi Molist. El d’aquest diumenge era el tercer partit consecutiu que els quadribarrats jugaven lluny del Narcís Sala. Després d’empatar al camp de la Pobla i guanyar al del Sants, els de Mikel Azparren tanquen la setmana amb un 5 de 9.

Kuku té pressa

El Sant Andreu visitava el camp del líder i ha començat el matx de la millor manera possible. Al minut u, Kuku ha aprofitat una badada defensiva per fer un autèntic golàs des del balcó de l’àrea. Era la primera jugada d’un partit que ha anat pujant de pulsacions a mesura que passaven els minuts. L’única ocasió de l’Hospitalet en la primera part ha estat un xut de Ripoll que Segovia ha acabat desviant.

Qui perdona, la paga

A la represa, el Sant Andreu ha buscat el 0 a 2 però ha topat amb un inspirat Aliaga que ha salvat un mà a mà amb Josu. L’Hospi s’hi ha esforçat i ha aconseguit empatar. Salinas ha fet l’1 a 1 a 20 per al final. Tot i les opcions a les dues àrees, el matx ha acabat en empat.