Una primera meitat amb un Barça superior

El Barça femení de bàsquet s’ha imposat al Lima Horta per 63 a 72 en la jornada 23 de la Lliga Femenina 2. El primer quart ha començat amb bona defensa per part dels dos equips, però les d’Isaac Fernández han agafat avantatge en el marcador. Les blaugrana han mantingut un ritme estable, amb el domini de la pilota, fet que els ha servit per sumar molts punts en aquest tram de partit. Xènia i Anna Boleda han estat les jugadores blaugrana amb més protagonisme. Vàries faltes amb tirs lliures en contra del Lima Horta han sigut claus per a posar el marcador en contra. S’ha arribat al descans amb una diferència de 10 punts, l’elèctrònic reflectia el 29 a 39.

Segona part encara oberta per a la remuntada

En el tercer quart, les de Sergio Manzano han volgut capgirar el marcador, i han aconseguit reduïr la diferència a 7 punts. Tot i la tímida reacció, dos triples seguits del conjunt blaugrana han tornat a posar les coses com estaven. Les blaugrana han seguit molt actives durant tota la segona meitat i han guanyat el partit per 63 a 72 punts.  La única nota negativa de la jornada ha estat la lesió de Regina Aguilar, de la qual encara no se’n sap l’abast.

El Barça arriba a les tres darreres jornades amb possibilitats d’entrar en el play-off, mentre que el conjunt salmó del Lima Horta ho té molt difícil i només li valen tres victòries per intentar el miracle.