El Club Natació Sant Andreu s’ha imposat al Club Natació Sant Feliu per 5 a 14 en la quinzena jornada de la Divisió d’Honor de waterpolo femení. La màxima golejadora del partit ha estat l’andreuenca Danijela Jackovich amb tres gols.

Domini del Sant Andreu des de l’inici

El conjunt andreuenc, que ja mira amb ganes la final a qautre de la Len Trophy que es disputarà a mitjans d’abril, ha sortit a totes des d’un bon inici. Parcial de 0 a 3 en el primer quart i el partit encarrilat per a les visitants, amb casquet blau. Abans del descans, l’equip andreuenc ja guanyava per 2 a 6.
A la represa, les diferències encara s’han eixamplat més amb uns parcials de 2 a 4 i d’1 a 4 per al Sant Andreu que han acabat deixat el definitiu 5 a 14 en el marcador.

La fitxa del partit

CN Sant Feliu (5): Elia Jiménez, Alba Olivé, Mireia Bargalló (2), Carla Castellà, Kavey Avalos (1), Laura Roca, Raquel Maldonado (1), Marta Manchego, Haley Hoyun, Ana Marcos (1), Laia Garcia, Mar Navarro i Milagros López. Entrenador: Manolo Suárez.

CN Sant Andreu (14): Elena Sánchez, Pili Pña (2), Anna Gual (1), Maria Luque (1), Silvia Morell (2), Ruth Ariño (1), Danijela Jackovich (3), Brigitte Sleeking (2), Maria Palacio, Maartje Keuning (1), Ana Rubio (1), Paula Sánchez i Paula Nieto. Entrenador: Javi Aznar.