La Cycling Week Barcelona ha arribat a Barcelona aquest cap de setmana gràcies a una jornada de dissabte espectacular en què tant el temps com el públic han acompanyat de la millor forma possible.

Una edició per recordar

Com ja vam avançar al febrer, l’edició 2019 incloïa una nova prova de molt de renom com és l’Eliminator, una competició internacional que comptaria, per primera vegada, amb Barcelona com una de les seves seus.

Les semifinals, disputades al matí, han donat pas a unes finals disputadíssimes tant en categoria masculina com femenina que s’han acabat enduent l’holandès Joeroen van Ecki i l’alemanya Marion Fromberger. 

El DUB,  de nou espectacular

Si l’edició de l’any passat ja va ser un espectacle per al públic, la d’aquest any ha estat similar o fins i tot millor. La competició ha tingut lloc al matí amb una sessió d’entrenaments en què els riders han pogut comprovar la dificultat del circuit i dues curses posteriors que Jordi Simó, vigent campió de l’any passat, ha tornat a guanyar. Amb la fi del DUB s’ha donat pas a la Dual, una competició de descens en què els duels passaven a ser d’u contra u.

Aquest cop Simó no ha pogut tornar a ser el millor després de perdre a les semifinals davant el que acabaria sent el vencedor, Ignasi Jorba. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora ha estat l’Aina González després de superar la Cristina Valverde a la final.

Les proves de trial, les més multitudinàries

El Trofeu Ciutat de Barcelona de trial ha estat el que més públic ha aconseguit replegar i és que la competició, que ha començat a les 09:00h amb les proves d’R3 i Màster, s’ha allargat fins les 18.00h de la tarda amb les finals d’Èlit. A la categoria femenina ha estat finalment l’espanyola Vera Baron la guanyadora i a la masculina, el francès Nicolas Vallée.