El Polo s’ha proclamat campió de la Copa del Rei després de superar l’Atlètic Terrassa a la final per 0 gols a 2. Els polistes, que arribaven cansats després de la victòria a la tanda de penals contra l’Egara, han estat superiors al seu rival i aconsegueixen així la seva 30a Copa.

Dos minuts màgics

Després d’un primer quart de tempteig, els partit s’ha accelerat al segon. El Polo s’ha avançat al minut 27 gràcies a Guille Fortuño, que ha rematat tot sol al segon pal. Només dos minuts després, Marc Reyné ha fet el segon en aprofitar un refús. Un resultat que ha deixat tocats els egarencs abans del descans.

El Polo no es deixa sorprendre

L’Atlètic Terrassa no ha llençat la tovallola i Joan Tarrés ha fet l’1 a 2. Els polistes, però, lluny de rendir-se, han seguit lluitant i Xavi Lleonart, tot just començar l’últim quart, ha tornat a posar una diferència de dos gols.

30a Copa del Rei

Aquesta Copa del Rei no és una més. Serà l’última del tècnic, Carlos García Cuenca, i a més, és la número 30 de l’equip. Uns números estratosfèrics que prenen més rellevància si es comparen amb la resta d’equips. L’Egara és el segon amb 17 títols i el tercer és l’Atlètic Terrassa. El rival a la final d’avui té 15 Copes: la meitat que el Polo.