El Sants ha perdut contra el Sant Andreu per 1 a 2 en el partit de la 33a jornada de la Tercera Divisió que s’ha jugat al camp de l’Energia.

El Sants dona el primer cop al Sant Andreu

El partit ha començat molt bé per a l’equip de Tito Lossio, ja que al minut 4 ja ha marcat. Mario Cantí ha rematat dins l’àrea després d’un córner i ha superat Segovia. Els minuts següents han servit perquè el Sant Andreu agafés el control del joc, però els de Mikel Azparren no han estat capaços de crear perill a la porteria de Yamandú. El Sants ha tingut el segon intent en un llançament de falta que Segovia ha enviat a córner. Al minut 35, Yamandú ha aturat un llançament de falta de Josu Rodríguez. El primer temps ha estat força igualat i el gol matiner dels santsencs els ha permès marxar al descans amb 1 a 0 a favor.

Els quadribarrats capgiren el marcador a la segona part

La segona part ha començat amb un joc força descontrolat, cap dels dos conjunts no ha aconseguit tenir el control del partit. Però al minut 58, Josu Rodríguez ha fet l’empat després d’una centrada de Sergi Garcia. Això ha fet reaccionar els andreuencs, que han començat a crear perill a la porteria de Yamandú. El Sant Andreu ha pogut fer el segon gol, al minut 81, en una jugada amb diversos xuts i rebots que finalment entre Yamandú i la defensa han neutralitzat. Finalment, a les acaballes del matx, el Sant Andreu s’ha endut la victòria amb un gol de cap de Felipe Sa, que ha rematat una centrada de Llamas. El Sants ha jugat els últims minuts amb 10 per l’expulsió de Guille.