L’Horta ha superat l’Olot a la primera ronda de la Copa Catalunya. Nacho Castro encara no ha pogut assemblar totes les peces després d’un estiu on ha hagut de refer pràcticament tot l’equip. De fet, els hortencs van perdre per la mínima davant el Badalona i no van ser capaços de guanyar cap dels dos partits de 45 minuts que van disputar als Històrics.

Superioritat hortenca

A la primera part, ha estat l’Olot qui ha mossegat primer. Natalio ha rematat de cap al minut 7′ però la pilota ha marxat desviada. A l’equador dels primers 45 minuts Nacho Castro ha tingut el primer contratemps: Peke ha hagut d’abandonar el terreny de joc lesionat i ha donat entrada a Brian López. El nou fitxatge hortenc ha trigat 10 minuts des de la seva entrada a marcar la primera diana del partit amb una forta rematada de cap a la sortida d’un córner.

L’ex del Sants ha materialitzat així uns minuts de domini dels locals, que ja havien avisat amb un mà a mà de Mateo que havia obligat a lluir-se al porter Ballesté. Amb el gol, l’Horta s’ha anat sentint còmode sobre el terreny de joc i gaudint de més ocasions, com una acció de Marc Rio que ha marxat per sobre del travesser. Minuts després, precisament Mateo ha estat l’autor del 2-0 just abans del descans.

L’Olot retalla distàncies

A la represa l’Horta ha sentenciat el matx. Xavi Manrique ha rematat una pilota a gol després d’una gran carrera de Marc Rio, fent pujar el 3-0 al marcador. Al 79′ l’Olot ha retallat distàncies gràcies a un gol de Blázquez de falta, cosa que ha fet pujar la moral als visitants, que tenien 11 minuts per davant per intentar posar l’igualada. Ho ha intentat Pujadas amb un xut des de la frontal minuts després. Finalment ha estat temps insuficient per un Horta superior que, exempt de la segona, serà a la tercera ronda de la Copa Catalunya.